The Last Nature Kids in My House e-Twinning Projemiz'in İkinci uzman davetinde Dr. Aslı Tanuğur SAMANCI İle Arıların Büyülü Dünyalarını Keşfettik

Arıların büyülü dünyası hakkında ikinci çevrimiçi uzman davetimizi gerçekleştirdik.

29.03.2024 31

29-03-202429-03-202429-03-2024

"The Last Nature Kids in My House" projesi kapsamında ikinci çevrimiçi uzman daveti, arılar ve arı ürünleri hakkındaydı. Dr. Aslı Tanuğur Samancı, arılar ve arı ürünleri hakkında sunum yaptı. Sunumda, arıların yaşam döngüsü, görevleri ve doğadaki önemleri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Dr. Samancı, katılımcı öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Etkinliğe farklı ülkelerden  öğrenci ve öğretmenler de katılıp, semineri ilgiyle takip ettiler. Öğrenciler seminerin sonunda çizdikleri arı resimlerini gösterdiler. Çok verimli bir etkinlikti.