The Last Nature Kids in My House e-Twinning Projemiz'in İlk uzman daveti etkinliğimizi Doç.Dr Mahir Murat CENGİZ ile gerçekleştirdik.

İlk uzman daveti etkinliğimizi Doç.Dr Mahir Murat CENGİZ ile gerçekleştirdik.

29.03.2024 21

The Last Nature Kids in My House eTwinning projemizde uzman daveti etkinliği gerçekleştirildi. Projemizdeki öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinliğimizde sayın Doç.Dr Mahir Murat CENGİZ arılar hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerimiz dinledikleri seminer sonunda uzmanımiza sorularını yönelttiler. Boyadıkları arı resimlerini gösterdiler. Hem arılarla ilgili bilgiler öğrendikleri, hem de proje ortaklarının tanışmış olduğu çok verimli bir uzman daveti etkinliği oldu.

29-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024